Caterham Planning Renault-Based Crossover, City Car

  • John Lang
  • 0
  • 3854
  • 1141

Foruten å samarbeide om en sportsbil, ser det ut som Renault og Caterham også forventes å produsere en liten crossover og en bybil sammen. 

"Sportsbiler vil gjøre det bra, men bybilen og SUV-en er det det (asiatiske) markedet virkelig ønsker," fortalte styreleder Tony Fernandes, Caterham Reuters. "Hvis vi får SUV-en riktig, vil den være enorm."

Begge modellene vil kanskje lansere en gang like etter sportsbilen, som er forventet i 2016. Bilprodusentene vil utnytte kollektiv erfaring fra F1 racing for å prøve å etablere Caterham-merkede Renaults som konkurrenter i prestasjonssegmentet.

SE OGSÅ: Renault-Alpine Sports Car on Track for 2015

Crossover vil prøve å etterligne suksessen til Range Rover Evoque ifølge Fernandes. Begge modellene vil bli sendt til Asia i halvfabrikata, der de vil være ferdige.

Den felles sportsbilen forventes å ha innledende produksjon på "flere tusen," et tall som Fernandes sier vil være mye høyere for crossover og liten bil.

Caterham er "uhørt i Asia, men det vil bli bedre kjent når vi beveger oss oppover F1-nettet," sa Fernandes. "De nye modellene vil ha Renault-motorer, så det er viktig å ha en Renault-motor i F1-bilen."




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere