Caterham Alpine Sports Car Due i 2016

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 4477
  • 414

Sportsbilen som utvikles i samarbeid av Caterham og Renault, lanseres i 2016.

Tidligere sa Renault markedsføringssjef Stephen Norman at bilen ikke vil være mer "hardcore" enn en Mazda MX-5. Det vil imidlertid markere Alpines retur og gi en sportsbil som både Renault og Caterham vil kunne selge individuelt med liten eller ingen visuell likhet. Det samme gjelder for motorinnstilling og håndteringsegenskaper, som begge vil bli konfigurert av selskapene separat. På bildet over tilbyr Renault Alpine A110-50 konseptet en forhåndsvisning av hva du kan forvente av Renaults versjon av bilen.

SE OGSÅ: Renault Alpine A110-50 Concept Debuts in Video

For øyeblikket sies produksjonen å sitte rundt 250 hk, selv om AutoCar rapporterer at Caterham vil at bilen skal være nærmere 300. Det kan hende at den ikke kommer i den første modellen, men Caterham planlegger etter planen å lansere flere modeller med forskjellige motorer etter den første produktlanseringen..

Caterham kaller den bilen C120, som vil være den første av en planlagt merkeutvidelse for den britiske sportsbilprodusenten. Etter den kommende lanseringen planlegger den også å introdusere en crossover og en sub-copmact bybil i et forsøk på å bevege seg mer mainstream.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere