Stereopriser for biler er satt til å øke ytterligere

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 2603
  • 534

2011 jobber for å være et dyrt år for mange forbrukere, i hvert fall på bilfronten. Selv bilstereopriser, som allerede har steget siden begynnelsen av året, kommer til å hoppe videre.

Økningen skyldes delvis forsyningsproblemer i Japan, som følge av jordskjelvet og Tsunami, samt de økende kostnadene for sjeldne jordartsmetaller som kobber og aluminium, brukt i komponentfremstilling for stereoanlegg.

I tillegg påvirker valutasvingninger også; den japanske yen er for eksempel nede betydelig, og det samme gjelder den kinesiske yuanen. En japansk basert leverandør sa "hvis Yen holder på 79 (ned fra 90) kan du forvente flere prisøkninger."

Noen bilstereoprodusenter har svart på turene ved å øke utsalgsprisene, inkludert Rockford Fosgate og JL Audio. Selv de som for øyeblikket holder seg stabile, vil sannsynligvis øke prisene innen siste kvartal i år eller tidlig i 2012, med hele 10 prosent.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere