Cadillac planlegger flere turboladede modeller

  • Joseph Cain
  • 0
  • 2078
  • 12

Cadillac ATS er designet som en rival til BMW 3-serien, og har fått mye skryt, spesielt for sin nye turboladede 2,0-liters 4-sylindrede motor på 272 hk.

Den siste Cadillac som ga en turboladet motor var SRX, som inneholdt en 300 hk turboladet V6. Motoren var kraftig, men ikke veldig drivstoffeffektiv og ble avbrutt etter bare ett år, med Cadillac som siterte et tregt salg.

Imidlertid bekreftet Clay Dean, direktør for avansert design hos Cadillac, på et Cadillac-arrangement den siste helgen på Pebble Beach, at vi kan "forvente flere turboladede biler fra Cadillac."

Denne avsløringen faller rett i tråd med tidligere tanker om en tvilling-turboladet V6 som går inn i Cadillacs rykte om høyytelse ATS-V. En slik motor forventes å ligge på rundt 400 hk, noe som sikrer at den 556 hk V8-motoren som finnes i CTS-V forblir eksklusiv for den modellen.

På arrangementet nevnte Cadillac også den kommende tredje generasjon CTS. For øyeblikket er basismotoren i CTS en 3.0L V6 som lager 270 hk. En endring av den samme turboladede firesylindrede motoren som ble funnet i ATS ville komme som en oppgradering av både kraft og drivstoffeffektivitet, noe som gjør det til en annen sannsynlig kandidat å se en turboladet motor i fremtiden.

Sjekk ut AutoGuides Cadillac ATS-anmeldelse for å lære mer den turboladede firesylindrede motoren.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere