Cadillac CTS-V Wagon Race Car Fra gjengivelse til virkelighet?

  • Joseph Cain
  • 0
  • 1519
  • 174

Å endre vogner er ikke veldig godtatt, spesielt ikke i Dubai. Og det er synd fordi pent innstilte vogner ser mordere ut. Unødvendig å si, vi var ganske glade så snart vi så denne Cadillac CTS-V Wagon Race Car. Så gikk virkeligheten når vi innså at det bare er en gjengivelse.

Konseptet er barnet til Lap 57s Emirati-racerfører Omran Al Owais, og med egne ord: "En typisk Emirati synes en vogn er like kul som en sjåfør som kjører en gammel stinkende Camry Wagon med bagasjerommet full av fiskekurver."

Omran og broren Mohammed importerte begge CTS-V-vogner fra Amerika i håp om å røre potten litt i Dubai. ”Vi håper denne fetisjen kan få tak i med andre Emiratis og se dem kaste X6Ms og G55s, slik at vi begynner å se seriøse jenter på veien som RS6 / E63 eller den nye spennende M5 Wagon. Gatene i Jumeirah om natten vil aldri være de samme. ”

For øyeblikket planlegger de to brødrene å ta vognene sine fra Dubai til Nurburgring og deretter konvertere en av dem til en ekte racerbil, og ideelt sett gjøre dette til en realitet. Det er håp om at disse gjengivelsene får hendene til berømte Cadillac-tunere som D3 og Hennessey Performance her i Amerika, slik at brødre kan kampanje for en CTS-V-vogn i UAE GT Championship.

Vi tenker at hvis gutta vil ha en CTS-V Wagon racerbil, bør de ringe teamet bak Corvette racerbiler, Pratte & Miller.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere