Cadillac, Lincoln kunngjør gratis planlagte vedlikeholdsprogrammer

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 4873
  • 461

I en rekke perfekt tidsbestemte kunngjøringer, begge deler Cadillac og Lincoln har kunngjort at de vil tilby gratis planlagte vedlikeholdsprogrammer til eiere av kjøretøyene, men programmene er forskjellige.

Lincoln-programmet er bare tilgjengelig på nye kjøretøyer som er kjøpt mellom nå og 7. september, tilsynelatende i et forsøk på å øke salget for Fords luksusmerke. I løpet av de første tre årene eller 45 000 mil vil Lincolns være kvalifisert for service uten kostnader inkludert oljeskift, utskifting av bremseklosser, belter, slanger, vindusviskerblader og andre slitasjeutstyr.

Cadillacs program, kalt Cadillac Premium Care Maintenance, dekker lignende reparasjoner, men er tilgjengelig på alle Cadillacs i 2011 og er ikke et begrenset tidstilbud som Lincolns program. Cadillac vil også tilby sin vedlikeholdspakke i fire år eller 50 000 miles. Cadillac Premium Care Maintenance ble kunngjort ved lanseringen av CTS Coupe i forrige uke, men historien var embargoed fram til i dag. Hvorvidt tidspunktet for de to kunngjøringene var tilfeldig, er ukjent.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere