BMW i3 skal være priset i nærheten av 3-serien Executive Says

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 1983
  • 326

Offisiell prisfastsettelse for BMW i3 er fortsatt ikke varslet, men BMW i Nord-Amerikas administrerende direktør Ludwig Willisch sier at den lille elbilen vil bli priset nær 3-serien.

Kjøretøyet lanseres sent i år, hvor det endelige prisene vil bli satt. Selv om jeg sier at i3 vil bli priset i nærheten av 3-seriens hint i merkevarens tiltenkte retning, er det i beste fall en bred anelse.

Det er fordi 3-serien starter i det tidlige $ 30.000-merket med 320i og kan nesten doble pris før du berører den andre verdslige M3. Det er et stort skår for den lille bilen å slenge seg inn i.

Det er lite sannsynlig at BMW kommer til å ligge på den laveste enden av et par grunner. For det første vil den sannsynligvis nøle med å markedsføre den nye bilen som et relativt downmarket-produkt. Å prise den ved siden av den laveste kostnaden i 3-serien kan gjøre det og risikere å skremme potensielle kjøpere som foretrekker prestisjen til en BMW til for eksempel en Nissan Leaf.

Men å skyte for høyt vil lett smelte den lille grønne bilens voksvinger (ingen henvisning til den groteske Forjeremy som er ment), ved å avverge sparsommelige kunder.

SE OGSÅ: Smart Forjeremy Bekreftet for produksjon; Vinger inkludert

Det er en linje Nissan skøyt med begrenset suksess til i år da den falt tusenvis av Leafs klistremerkepris. Salget økte i forhold til fjorårets tall, og overgår Chevrolet Volt, men til hvilken pris?

BMW har allerede en liten elbil med sin ActiveE elektrifiserte 1-serie, som vil gi verdifull erfaring med å markedsføre den lille luken.

I tillegg vil i3 være tilgjengelig med en 0,65-liters bensinmotor som, akkurat som Volt, vil kunne lade batteriet for lengre kjøring. i3-eiere vil også få lov til å låne en bensinbil i begrenset tidsperiode, og demontere en av de største veisperringene EV-ene for øyeblikket står overfor.

Svarene er rett rundt hjørnet når bilens begrensede løp på 57 000 enheter begynner å nå forhandlere, hvorav de fleste forventes å bære både i3 og i8 hybrid sportsbil.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere