Filmskapere kjøper millioner dollar Duesenbergs for Great Gatsby Flick stirrer Leonardo DiCaprio

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 4245
  • 279

Det er en stift med engelske programmer på videregående skole, og nå flytter 'The Great Gatsby' til storskjerm ... igjen. I følge TMZ, filmingen av en ny Gatzby-flick er i ferd med å begynne i Australia, og stirrer ingen ringere enn Leonardo DiCaprio (hvem ellers?).

En periodefilm trenger de riktige rekvisittene, og for denne flicken sparer ikke filmskapere noen utgifter, og det er angivelig at de kjøpte to 1929 Duesenbergs og en 1929 Packard fra Volo Auto Museum i Illinois. Hvis du ikke er kjent med klassiske biler fra denne epoken, var Duesenbergs kremen av avlingen, og prisene som ble betalt for kjøretøyene gjenspeiler det, med en talsperson for Volo som oppgir verdien av hvert kjøretøy til et sted mellom $ 800 og $ 3 millioner. Jøss, hver!

I romanen er det viktig symbolikk bak det faktum at Gatsby kjører en overbenkt gul bil, så man må tro at en av disse dyre bilene kan få en bananfargetone. Det var tross alt det som skjedde med 1928 Rolls-Royce Phantom som ble brukt i 1974-versjonen av filmen.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere