2021 Lexus IS Reveal planlagt for 15. juni

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 5042
  • 558

Lexus har markert 15. juni for avsløringen av sin fjerde generasjon IS sedan.

Etter en kort forsinkelse har Lexus planlagt debuten til sin gjenfødte 2021 IS-sports sedan. Vi får vårt første fulle blikk på den nye modellen mandag 15. juni. Før det har vi det nye teaserbildet over for å beskjære hvordan fjerde generasjons modell vil se ut.

SE OGSÅ: 2020 Lexus ES 300h Review

Som den svakt opplyste teaseren fra tidligere denne måneden, viser dette nok en gang baksiden til det nye IS. Zoomet inn, og med riktig studiobelysning, får vi se nærmere på belysningselementene på IS 'halen. Den fasjonable LED-stripen i full bredde smelter sammen i tynnere, L-formede baklykter. Vi kan bare skille ut den vinklede stengelinjen som kobles til det ytre hjørnet av baklysene, i likhet med dagens modell.

Den største takeawayen fra det nye teaser-bildet er merket. Det ser ut som Lexus holder seg til IS350, noe som antyder at en variasjon av gjeldende V6 vil forbli foran. Det vil si med mindre det japanske merket kobler merket helt fra forskyvning som BMW og Mercedes. Det gjør det allerede med IS300, for eksempel: bakdrevsmodellen bruker en 2,0-liters turbo-fire, mens AWD-modellen bruker en avstemt versjon av 350-talls 3,5-liters V6.

Det er vanskelig å si nå om V6 vil fortsette, eller hvilke andre motoralternativer IS vil inneholde. Vi forventer imidlertid at minst to motorer for lineupen er at IS vil tilby en troverdig utfordring for standardbærerne i segmentet. Det inkluderer BMW 3-serien, Mercedes-Benz C-klasse og Audi A4, pluss den nylig avslørte 2021 Acura TLX.

SE OGSÅ: 2021 Acura TLX Revilled: All-Turbo Power and a Focus on Dynamics

Alle spørsmålene våre, eller i det minste noen av dem, vil bli besvart snart nok: den fjerde generasjonen IS debuterer klokken 19:00 på mandag. Følg med for hele sammenbruddet da.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere