2014 Chevy Corvette Mid-Engine Rumours Surface ... Igjen

  • John Lang
  • 0
  • 4452
  • 208

Tidligere rapporter har indikert at neste generasjons C7 Corvette bare vil være et stopp-gap med en kort produksjonssyklus, før en spillskiftende C8-modell kommer bare noen år senere.

I følge de siste ryktene kan C7 faktisk være modellen som innleder en dristig ny endring for Vette, med AutoCar som antyder at bilmodellen, som skulle lanseres i 2013 som en 2014-bil, kan gå midt på motoren. Støtter dette er kommentarer fra GM Nord-Amerika president Mark Reuss som sa at bilen vil være "helt annerledes" enn den nåværende modellen.

GM-eksekutører har vært åpne om at de ønsker å forvandle Chevrolet Corvette til en bil med global appell som skal konkurrere sammen med modeller fra Ferrari og Porsche. For å gjøre det, vil det endelig få et interiør som fortjener ytelsen, sier den globale designsjefen Ed Welburn, GM, og beskriver C7-interiøret som "absolutt i verdensklasse."

Pluss at det fortsetter rykter om en mulig V6-motor.

GM kunngjorde nylig en investering på 131 millioner dollar i Bowling Green, Kentucky-anlegget, også kjent som Corvette Factory, da det forbereder seg på å sette C7 i produksjon i 2013.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere