NHTSA spørsmål om Jeep Recall

  • Andrew Mark
  • 0
  • 4820
  • 1374

National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) stiller krav fra Jeep angående aktualiteten til en tilbakekalling som berører 1,56 millioner eldre Jeep-SUV-er.

NHTSA sier at det er bekymret for at bilprodusenten ikke beveger seg raskt nok til å reparere jeepene, som ble tilbakekalt i juni 2013 på grunn av brannrisiko forårsaket av en brutt bensintank i bakkollisjoner. Minst 51 dødsfall er koblet tilbake til dette problemet, hvor fiksen er installasjonen av en tilhengerinnretning som beskytter bensintanken.

Nå ønsker NHTSA å vite hvorfor det tok Jeep til desember å velge en hitch-leverandør, hvorfor en innkjøpsordre ikke ble utstedt før 29. januar og hvorfor haikene ikke begynte å bli bygget før i mai 2014. Chrysler sier at tilbakekallingen selv begynner 1. august 2014.

SE OGSÅ: Chrysler nekter å huske 2,7 millioner jeeper

NHTSA sier at det vil ta Chrysler “minst henholdsvis 4,7 år og 2,1 år å produsere det nødvendige antallet Grand Cherokee- og Liberty-hauger med dagens produksjonshastighet.” Regjeringsbyrået "er derfor bekymret for at Chrysler ikke har, og ikke vil ha tilstrekkelig produksjonskapasitet til å sikre at det blir nok stikk for å sikre at de tilbakekalte kjøretøyene blir utbedret raskt," sa NHTSA i brevet.

Chrysler forsvarte prosessen og sa at det tar tid å konstruere og bygge de riktige delene, spesielt i så stor mengde. Siden begynnelsen har Chrysler uttalt at en tilbakekalling ikke var nødvendig, men på oppfordring fra NHTSA ga bilprodusenten endelig etter.

NHTSA krever krevende svar på spørsmålene sine innen 16. juli.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere