2013 RAM 1500 rangert Best-in-Class 18/25 MPG

  • Gerald Norton
  • 0
  • 1972
  • 345

Takket være en ny 3,6-liters V6-motor og en 8-trinns automat, kan 2013 RAM 1500 nå hevde å være den mest drivstoffeffektive pickupen i sitt segment.

Med 42 prosent mer kraft og 13 prosent mer dreiemoment, øker drivstofføkonomien 20 prosent til 18 mpg i byen og 25 mpg på motorveien. En valgfri 5,7-liters Hemi V8 tilbys også paret til den samme 8-trinns girkassen og gir 395 hestekrefter og 407 pund ft. Dreiemoment.

Det er et start-stop-system, aktive aerodynamiske gitterluker og en luftfjæring som hjelper deg med å oppnå den brenseløkonomiske vurderingen. Den første gangen som tilbys på en henting på 1/2 tonn kan den senke trucken for lettere tilgang til førerhus og kasser, for ikke å snakke om bedre aerodynamikk i hastighet. Når det er nødvendig, kan den heves for forbedret bakkeklaring, pluss at den har en automatisk belastningsnivelleringsfunksjon.

Utenfor får RAM 1500 en oppdatert frontend, med LED blinklys og LED baklykter. Andre funksjoner inkluderer nøkkelfri tilgang, et oppgradert instrumentpanel med tre aksenter og bedre materialer, mens en oppdatert Uconnect-skjerm kan forvandle trucken til en rullende Wi-Fi-hotspot.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere