2013 Nissan Pathfinder Shuddering, Losing Power

  • Jack Todd
  • 0
  • 2754
  • 628

Eiere av Nissan Pathfinder fra 2013 utstyrt med en kontinuerlig variabel transmisjon (CVT) rapporterer om problemer med de nye kryssingene som er beskrevet som "grøsser" og et plutselig tap av kraft.

Noen eiere har ført kjøretøyene sine tilbake til forhandlerne med en rapport fra en mekaniker om at kjøretøyet var nølende etter akselerasjon fra stopp. Den japanske bilprodusenten har blitt kontaktet når det gjelder problemet, og håper å få en løsning i juni.

SE OGSÅ: 2013 Nissan Pathfinder vs 2013 Hyundai Santa Fe

For øyeblikket forteller Nissan eierne at kjøretøyet er trygt å kjøre, men eiere som opplever problemene er uenige. Noen eiere er så opptatt av at de forhandler om et tilbakekjøp med forhandlerne sine, noe som er forståelig med tanke på at noen har færre enn 1000 mil før de viser problemene.

Den gysende følelsen blir beskrevet av noen forummedlemmer som "å kjøre over en rumble stripe" og forekommer vanligvis mellom 20 og 40 mph og strømtapet varer i tre til fire sekunder.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere