2013 Chevrolet Malibu Eco kåret til 'mest likte bil fra 2012'

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 2611
  • 589

Trekker utbredt kritikk inn i et stramt bunt, Fortune Magazine konkluderer med at Chevrolet Malibu Eco fra 2013 er den mest mislikte bilen så langt i år, noe AutoGuide fant i desember i fjor da vi kjørte bilen.

Med åttegenerasjons bil flyttet Chevrolet for å skyve Malibu globalt. Det er bra, men det betydde å ofre baksetet med en 4,5-tommers kortere akselavstand. Cranky trange passasjerer er ikke alltid et problem fordi de ikke alltid er om bord, men problemene stopper ikke der

Chevrolets “milde” hybrid fikk mye mer kritikk for glatt kjørelengde i et system som ga unødvendig kompleksitet. Vurdert på 25/37 mpg by / motorvei, faller bilen langt under sine full-hybrid konkurrenter, men koster likevel mer enn sammenlignbare bensineksklusive biler.

Bilen føles også tung og overdimensjonert på trange steder sammenlignet med en Toyota Camry eller Hyundai Sonata, noe som gjorde at det ble mindre enn en glede ved rattet.

Et rolig og behagelig interiør ville normalt reddet bilen, men dette er unntaket. Lyddemping slår vegstøy effektivt ut, men det er neppe poenget i en bil som tynges tungt av det nesten ubrukelige hybridsystemet. Den ikke-hybride versjonen av bilen vil ha samme fordeler, samtidig som den gir fordelene med en bensinmotor.

Les AutoGuides Malibu Eco-anmeldelse her. 




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere