2013 Chevrolet Camaro får navigering på berøringsskjerm, mindre endringer

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 5078
  • 1164

Den nåværende generasjonen Chevrolet Camaro har gjort en fantastisk jobb med å forynge muskelbilens moniker, men en ting det har manglet de siste årene var berøringsskjermnavigering ... til nå.

For modellåret 2013 har den amerikanske bilprodusenten oppdatert sin muskelbil med et konvensjonelt, instrumentmontert navigasjonssystem. Den syv-tommers berøringsskjermnavnet blir gjort tilgjengelig på LS-, SS- og ZL1-modeller og vil omfatte Pandora, Stitcher og satellittradiofunksjoner. Selvfølgelig er GMs infotainmentsystem MyLink integrert som tillater håndfri Bluetooth-bruk av telefonen og lydstrømming.

Andre endringer i modellåret Camaro 2013 inkluderer blant annet en ny 1LE-ytelsespakke, bakkestartassistanse for manuelle girutstyrte modeller, dobbelmodell eksos på SS og ZL1, en Mojave skinninnvendig skygge, Blue Ray Metallic utvendig malingsvalg, nye 18- og 20-tommers hjul, fjernstart for 1LT- og 1SS-modeller utstyrt med automatgir, og et rammeløst innvendig bakspeil.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere