Vinn en 2013 Boss 302 Mustang Laguna Seca… For 10 dollar

  • Jack Todd
  • 0
  • 1900
  • 314

Se for deg å vinne en 2013 Boss 302 Mustang Laguna Seca i en tombola og bare betale $ 10 for billetten din. Det vil være mulig 18. august.

Det er mulig: bare skriv inn et kommende tombola som drives av Ford og National Multiple Sclerosis Society's Michigan Chapter. Inntektene fra auksjonen kommer MS Society til gode, og det er her tombolaen kommer inn. En enkelt billett koster 10 dollar, men 20 dollar kjøper tre.

Når tombolaen finner sted, vil en heldig vinner gå bort med en one-of-a-kind Mustang med spesiell utvendig fargevalg, tilpassede broderte Recaro-seter og spesielt ferdige 19-tommers hjul.

Det er imidlertid mer enn en utseendepakke. Ford tilbyr også en kupong for at TracKey kan installeres hos en autorisert forhandler, som tilfører ECU en spesiell spormodus drivlinjekontroll og full løpskalibrering med totrinns lanseringskontroll - alt uten at det går ut over fabrikkgarantien.

Endelig vil vinneren få sjansen til å delta i Boss Attack-programmet, som inkluderer trening og instruksjonstid på instruktørleder på Miller Motorsports Park.

For 10 dollar virker det som en no-brainer å kjøpe en billett, eller tre for den saks skyld.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere