Hvorfor du bør fokusere på ansvarsdekning

  • Jack Todd
  • 0
  • 3350
  • 52

Hvorfor du bør fokusere på ansvarsdekning

Mange kjører rundt uten tilstrekkelig ansvarsdekning.

Hovedformålet med bilforsikring er å beskytte eiendelene dine i tilfelle du forårsaker en alvorlig ulykke.

Selv om det kan være dyrt å reparere en skadet bil, er det ingenting når du sammenligner den med kostnadene ved et større søksmål og medisinske utgifter.

Ansvarsdekning inkluderer betaling for medisinske regninger, tapte lønninger og eventuelle juridiske regninger som følge av et søksmål. Den dekker også skader forårsaket av andres eiendom, inkludert kjøretøyene deres.

Kostnadene som følge av en alvorlig ulykke kan være ekstremt høye, og dette er grunnen til at statlige krav til ansvarsdekning er lattermessige utilstrekkelige.

De fleste stater krever at du bare har $ 50.000 i ansvarsdekning per ulykke; uansett hvor mange som er skadet.

Eksperter anbefaler at du har minst 300.000 dollar i ansvarsdekning, og at du får en paraplypolicy på toppen av det hvis du har betydelige eiendeler.

Hvis du vil holde premiene nede, er det mye bedre å heve egenandelen og bruke de ekstra besparelsene for å øke ansvarsdekningen.

Å ha en ansvarsdekning er enda viktigere når du har en tenåringssjåfør på politikken. Tenåringer forårsaker en forholdsmessig stor andel av erstatningskrav.

Hvis det er en ting du lærer om bilforsikring, er det at du bør fokusere på å øke ansvarsdekningen som hovedfokus.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere