Topp 10 billigste stater for bilforsikring

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 3634
  • 69

10. Arizona - 1 227 $ gjennomsnittlig årlig premie

Tenker på å flytte til en annen stat og være nysgjerrig på hva forsikringspremier kan gi deg?

Insure.com har utgitt sin studie fra 2013 som sammenlignet årlige forsikringspremier fra staten basert på forsikring for en enslig 40 år gammel mann som pendler 12 mil til jobb hver dag. Politikkgrenser ble satt til $ 100.000 for skadesansvar for en person, $ 300.000 for alle skader og $ 50.000 for skade på eiendom. Satsene forutsatt at sjåføren har en ren rekord og god kreditt og inkluderer uforsikret bilistdekning med en $ 500 egenandel ved kollisjon og omfattende dekning.

Avspark fra listen er Arizona, med en gjennomsnittlig årlig premie på $ 1.227. Nesten 6,5 millioner mennesker bor i staten, med den største byen som hovedstad, Phoenix. Offentlig transport er rikelig i de store storbyområdene, inkludert Phoenix og Tucson, mens et lettbanesystem kjent som Valley Metro Light Rail kobler Central Phoenix med de nærliggende byene Mesa og Tempe.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere