Kartleggereiere som er mer fornøyd med uavhengige garasjer for vedlikehold

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 2003
  • 181

Bileiere er mer fornøyd med uavhengige butikker for vedlikehold, ifølge en siste forbrukerrapport årlig undersøkelse. Undersøkelsen var basert på mer enn 92 000 rapporter om servicebesøk hos uavhengige mekanikere og 230 000 servicebesøk hos nye bilforhandlere.

Buick og Lincoln var blant lederne med en score på 93, i en skala fra 0 til 100, inkludert serviceerfaring. Uavhengige butikker fikk 93 og 94 poeng for vedlikehold. Cadillac, Land Rover og BMW fulgte nøye med, og tjente hver 92 poeng for serviceopplevelsen fra forhandleren.

Den generelle konsensus var at respondentene var mer fornøyde med service fra uavhengig mekaniker sammenlignet med service fra nye bilforhandlere for bare vedlikeholdstjenester.

De topprangerte merkene for forsyningstjenestetilfredshet inkluderer: Lincoln, Buick, Land Rover, Cadillac, Mercury, BMW, GMC, Chevrolet, Lexus og Ford.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere