Saab får finansiering for å starte produksjonen på nytt

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 4406
  • 773

Helt siden Saab Automobiles ble frigjort fra General Motors og overtatt av Spyker, har den slitt med å komme videre.

Spørsmål om finansiering, forhandlernettverk og til slutt produksjon har plaget selskapet. Imidlertid har produksjonen blitt stoppet da selskapet så ut til å sikre ny finansiering, er det tegn på at de mørke himmelene over Trollhattan endelig kan være i ferd med å bli klar.

Ifølge nettstedet Saabs United (høres mer ut som et fotballag hvis du spør oss), har den svenske regjeringen gitt Saab klarsignal for å sikre mer finansiering fra en europeisk bank. I tillegg drives Saabs produksjonsanlegg nå av et selskap som heter Saab Automobile AB Properties, der den russiske forretningsmannen Vladimir Antonov har en kontrollerende interesse.

Det er unødvendig å si at det er visse betingelser med hensyn til finansiering og gjenopptakelse av kjøretøyproduksjon, nemlig prisen som er betalt for at enhver eiendom skal være rettferdig, at pengene som lånes vil gå gjennom en bank uten tilknytning til Antonov, og at han selv vil måtte løse eventuelle utestående spørsmål angående hans tidligere historie og forretningsforhold.

Utelukker eventuelle problemer og forutsatt at alt forblir over bord, håper Spyker at produksjonen av Saab-biler kommer til å rulle igjen i begynnelsen av mai. Her er å håpe at det skjer.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere