Russlands president kjører nesten over mengden i PR Gaffe

  • Gerald Norton
  • 0
  • 4284
  • 85

Først var det Putin, nå Medvedev sammen med den ukjente Amerikas morsomste videoer-inspirerte shenanigans i biler: ved et arrangement på lørdag trapper den russiske presidenten Dimitry Medvedev ut av en Mercedes-Benz SUV, som deretter ruller fremover mot et stort publikum.

Det tok ham og anstrengelsene fra to vakre livvakter for å forhindre en katastrofe, og holdt SUVen tilbake mens mengden roper og beveger seg. Etter at de med hell har stoppet det, bryter publikum i jubel. Ingen ble skadet i hendelsen, men det ga absolutt den sovjetiske ekvivalenten av Jay Leno noe å flisse om på sen kveld TV.

Selvfølgelig avslører disse to hendelsene tale om mistanke: er det egentlig et CIA-komplott for å undergrave det russiske regimet? Har Jimmy Hoffa noe med dette å gjøre? Eller er stereotypiene til russiske sjåfører så gjennomgripende at ikke engang dens ledere kan unnslippe? Håpende konspirasjonsteoretikere kan klikke på hoppet for å se og overanalysere videoen av hendelsen.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere