Orange du glad for Scion tC Release Series 9.0?

  • John Lang
  • 0
  • 4854
  • 605

Scion har rullet ut en ny spesialutgave av tC coupe akkurat i tide til å flagre sine Halloween-farger på selve den nifs dagen. 

Bare 2000 enheter av den nye Scion tC Release Series 9.0 skal bygges og tilbys for salg. For å sette bilen sammen, ba Scion Jeremy Lookofsky fra Cartel Customs for å hjelpe med å komme på design.

SE OGSÅ: 2015 Scion FR-S Release Series 1.0 Detaljer

For å gjøre denne tC unik, får den et utvendig sort og magma utvendig, svarte legeringshjul, svart speilhette og dørhåndtak, et aero-sett, en midtre eksos, en startknapp og oransje setebelter foran. Oransje sømmer kan også finnes på interiøret sammen med oransje aksenter på dashbordet, dørpaneler og shifter surround.

Prisene for utgivelsesserien starter på $ 23.190 for den manuelle girkassemodellen og går opp til $ 24.340 for automaten. Kraft kommer fremdeles fra en 2,5-liters firesylinder som produserer 179 hk og 173 lb-ft dreiemoment.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere