Ingen Chevy Cruze SS-modeller planlagt? Ikke så fort

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 1393
  • 233

Med lanseringen av den nye Chevy Cruze har rykter allerede begynt å dukke opp om en mulig SS-modell. Og hvorfor ikke; Cobalt fikk en SS-modell, og selv om det opprinnelige tilbudet ikke var for spesielt, var den endelige turboladede versjonen så imponerende at den kunne overlevere den til en EVO på et baner.

Men ifølge Chevy markedsføringssjef Jim Campbell kommer ikke en Cruze SS. Og hvis Chevy planla en SS som den klistrete modellen som ble solgt i Singapore, så var de glade for at vi aldri vil se den. Men vent, Campbell sa bare at det ikke kommer til å være et av modellårene i 2011, og med tanke på hvordan produksjonssykluser fungerer, er det fullstendig fornuftig. Og dessuten trenger det ikke å bruke SS-merket for å være en ytelsesbil.

Folkene kl Jalopnik som intervjuet Campbell antyder at hvis Ford bestemmer seg for å levere et høydrevet Focus, så ser en mer potent Cruze ut som en realitet. Og gjett hva? Ford er innstilt på å levere et ytelsesfokus ved bruk av EcoBoost-teknologi, og de har allerede sagt at det vil bli tilbudt globalt.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere