Mitsubishi i vokser i størrelse for USA, mer egnet til motorveiskjøring

  • Yurich Figurich
  • 0
  • 1321
  • 100

Mitsubishis mindre elektriske kjøretøy gjennomgår noen ganske betydelige endringer når den debuterer på breddene våre. Den mest betydningsfulle er en svak lengde i lengden og en 5 tommers støt i bredden, med den ekstra størrelsen lagt for å hjelpe bilen til å føle seg bedre under høy hastighet på motorvei.

Mens japanske sjåfører opplever stort sett stopp-og-gå-kjøring, følte Mitsubishi at opprustningen var nødvendig for å bedre tilpasse kjøretøyet til nordamerikansk motorvei. Bilen skal settes i gang om 8 måneder. Kundene vil kunne legge inn bestillinger på 30.000 dollar kjøretøyet om våren.

Et holdepunkt for nordamerikanere vil være de ekstremt lange ladetidene som kreves med en 110 volt strømkilde - så lenge som 22 timer. Representanter fra Mitsubishi spesifiserte ikke hvor lang tid det vil gå med en 240 volt lader, og oppga bare at det ville være praktisk talt nødvendig å installere en.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere