Store japanske bilprodusenter godtar nye CAFE-standarder

  • Gerald Norton
  • 0
  • 1687
  • 116

Toyota, Honda og Nissan støtter alle Det hvite hus sine reviderte CAFE-standarder, men ser fortsatt markedssvar som et hinder.

Alle de tre selskapene dytter i hybrider eller elektriske biler, så det er mindre overraskende at de er villige til å akseptere disse høyere standardene. Alle de tre administrerende direktørene i deres nordamerikanske divisjoner har gitt uttalelser, i den grad de ser denne økningen som en utfordring.

"Honda omfavner denne nye utfordringen, og vi ønsker den konkurransen vi vil ha med andre bilprodusenter som vil følge av disse nye standardene," sier John Mendel, visepresident for salg for Honda America, "fordi det vil være til fordel for våre kunder og helsen til planeten."

"Det er klart det fortsatt er stor usikkerhet om hvordan markedet vil reagere og hvilke bilteknologier forbrukere vil omfavne, og det er grunnen til at vi ruller ut og tester en rekke alternative drivstoffalternativer," sa Jim Lentz, president i Toyota USA.

"Nissan er et selskap bygd på innovasjon og vi er opp til oppgaven," sa Scott Becker, visepresident i Nissan America, mens han siterte Leaf og kommende Infiniti M Hybrid som eksempler på Nissans “mangefasetterte tilnærming for å møte forbrukernes etterspørsel etter økt drivstofføkonomi. ”




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere