Lamborghini Aventador Cabriolet Kan bruke Targa Top

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 3369
  • 313

Du har allerede sett en toppløs Lamborghini Aventador, men det var sannsynligvis ikke det du forventet. Selv om det ikke er sannsynlig at Aventador J vil se produksjonen, betyr det ikke at skaperen ikke planlegger noe av lignende ånd. 

Bryter med nyere myk topp tradisjon i Lambos konvertible utvalg, rapporteres Aventador roadster å bruke en targa-topp laget av karbonfiber som deler seg i to deler, ifølge italiensk magasin Quattroruote.

Hvis du gjør det, vil bilen kunne holde seg så tro mot hardtopens ytelse som mulig, samtidig som den tilbyr en friluftsopplevelse. Med en stofftopp, vil bilprodusentens ingeniører måtte tenke nytt om konfigurasjonen, muligens kompromittere og sikkert endre hvordan luft strømmer til V12 som sitter under bakovervendte lameller.

Vi forventer ikke noen offisiell informasjon fra bilprodusenten før i høst når auto viser CV, selv om fakta har en måte å gli gjennom sprekkene fra tid til annen.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere