Kumho husker defekte dekk 12 000 berørte

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 2254
  • 316

Kumho husker nesten 12 000 av sine Solus-dekk som nå legges til en tilbakekallingskampanje fra i fjor.

Den opprinnelige tilbakekallingen relaterte til omtrent 1200 dekk som kan utvikle en sprekk i sideveggen, men historien bak denne utviklingen er mer urovekkende. National Highway Transportation Safety Administration (NHTSA) -dokumenter sier at Kumho sendte 11 922 dekk til Liberty Tire Recycling for avhending etter at de ble punktert med tre borehull gjennom behandlingsoverflaten.

I stedet for å avhende dem, lappet Liberty dekkene og solgte dem som "brukte dekk" til distributører i Texas, New York, North Carolina og Puerto Rico.

Til tross for at de er reparert, sier NHTSA at dekkene kanskje ikke oppfyller Rubber Manufacturer Association's standarder for dekkreparasjoner og at de kan mislykkes.

Kumho sier at det vil varsle eierne og at forhandlere vil erstatte dekkene, som er i størrelse 225 / 45R17. Eiere med spørsmål kan ringe (909) 428-3358.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere