Jeep Mulling Return of Diesel Models to U.S.

  • Joseph Cain
  • 0
  • 1274
  • 189

Entusiastene har ønsket dem en stund - et lavmontert dreiemomentmonster under panseret til Jeep Wranglers eller renbrennende Grand Cherokees. Nå vurderer Jeep-ledere aktivt ideen om å importere dieselmodeller til USA.

"Diesel i noen av modellene våre er absolutt fornuftig," sa Michael Manley, president og administrerende direktør i Jeep, som viste frem de seks nye Mopar-jeepene på Moab. "Men jeg må fremdeles sørge for at det er en tilstrekkelig markedsplass til å gjøre det fornuftig fra et forretningsperspektiv."

Jeep har allerede europeiske modeller med diesels, som utgjør 80 prosent av salget. Manley antyder at Wrangler og Grand Cherokee ville være de første i Amerika som mottar oljesviller, og den nye Grand Cherokee, som kommer til å debutere i Europa neste uke, vil være den første. Det ville gi Jeep litt etterlengtet miljøvennlig tro, blant både friluftsentusiaster og myndighetene.

"Når du ser på det amerikanske markedet, er sannsynligvis dieselapplikasjoner i de større kjøretøyene mer fornuftige enn de gjør i de mindre, rent på grunn av kostnadene for drivlinjer og behandlinger som kreves."




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere