Jay-Z Edition Jeep Commander var nesten en virkelig ting

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 4130
  • 709

Jay-Z og Chrysler tok nesten en avtale på en Jeep Commander av Jay-Z Edition, som ville hatt 22-tommers kromfelger, en unik nyanse av blå maling og et digitalt underholdningssystem fylt med rapperens hele diskografi.

Den tregt selgende sjefen ville ha vært i Jay-Zs egen favorittfarge med et kremfarget interiør, ifølge Empire State of Mind: Hvordan gikk Jay-Z fra Street Corner til Corner Office av Forbes Magazine-redaktør Zack O'Malley Greenburg. Men Chrysler-ledere trakk seg ut i siste øyeblikk, bekymret for Jay-Zs skjemmende fortid og ideen om at rappere ikke er så rent snitt som, si, Ricardo Montalban.

Chrysler drepte senere sjefen rolig, men ikke før han introduserte en rekke Dub Edition 300C-er og forsøkte å gjenerobre deres hiphop-cred med Snoop Dogg - som faktisk drepte en mann - og Lee Iacocca, som bare drepte K-Car. Og vi har selvfølgelig ikke hørt noen klager fra Eminem.

Som Jay-Z sa det best selv: "Baby jeg er sjef, jeg vet ikke hva de gjør, jeg blir ikke henlagt, jeg har droppet etiketten."




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere