Er det en kvinnevennlig bil som fortsatt appellerer til menn?

  • Andrew Mark
  • 0
  • 3526
  • 656

Som de fleste kvinner kan fortelle deg, er det ikke en enkel bedrift å kjøre i høye hæler. Og hvor legger du vesken din i vesken eller den bærbare vesken der den fremdeles er lett tilgjengelig, selv når det er noen i passasjersetet? Dette er bekymringene som er blitt reist av de som designer biler i et forsøk på å markedsføre seg til den kvinnelige demografiske mens de forblir kjønnsnøytrale.

I den mannsdominerte verden av biler prøver produsentene sakte og rolig å tiltrekke seg kvinner uten å kjenne oppmerksomheten mot de kvinnevennlige funksjonene. Tatt i betraktning at kvinner utgjør 52% av alt salg av nye biler i USA og påvirker mer enn 85 prosent av alle bilkjøp, har bildesignere sakte trappet opp til markedet. Et slikt kjøretøy som har gjort spranget er 2010 Chevy Equinox, som er utstyrt med en midtkonsoll som er stor nok til å bære en bærbar PC eller en veske.

Noen aspekter som vurderes for endring for å appellere til kvinner uten å fraråde menn inkluderer en justerbar bakluke, og farger og materiale som appellerer til begge kjønn. Men det er noen som er bare for damene, som en enkel vipp på gasspedalen og bremsepedalene som gjør det lettere å kjøre i høye hæler.

En annen måte å bringe kvinner inn i forhandlerne var å bemanne forhandlere med flere kvinner i salgs- og teknisk rådgivning personalroller. Tanken her er å gjøre forhandlere mer kvinnevennlige og utvikle salgskampanjer som fanger kvinners oppmerksomhet.

Det har vært tidlige - for ikke å nevne sexistiske - forsøk på å lage en kvinnesentrert bil. Tilbake på midten av 1950-tallet bestemte Dodge seg for å selge La Femme, den kvinnelige versjonen av Dodge Custom Royal Lancer fra 1955. Alt om det var rosa, og det fulgte med en matchende veske, paraply og regnfrakk. Og ingen overraskelse, færre enn 1000 ble solgt.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere