Infiniti som jobber med KERS energigjenvinningssystem med Red Bull F1

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 3220
  • 863

Infiniti har kanskje ikke sitt eget F1-lag, men den lille detaljene hindrer dem ikke i å hjelpe Red Bull-teamet med et energigjenvinningssystem for F1-teamet. Tenk på den foten til Infiniti i døren til grand prix.

Infiniti og Nissans kompetanse på elbil er det som trakk Red Bull til dem i første omgang, og Infiniti hjelper dem med å utvikle Kinetic Energy Recovery System (KERS) for sine Renault-drevne F1-biler, noe som vil hjelpe F1-biler med å gjenvinne energi tapt fra tunge bremsing. "Det er langsiktige mål for partnerskapet å gå utover det med en rett sponsoravtale og inngå i en deling av ingeniørinformasjon," sa en anonym kilde på Infiniti.

Red Bull bruker allerede Infiniti-merket på sine Renault-hentede motorer, for å markedsføre Infiniti-merket i Europa. At Renault, Nissan og Infiniti alle er under den store lykkelige Ghosn-oppvokste familien, gjør selvfølgelig dette mulig.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere