Infiniti vurderer Mercedes CLA-basert crossover

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 1209
  • 197

Infiniti vurderer en startovergangsovergang som vil komme under den nåværende EX-modellen og kan være basert på Mercedes MFA-plattformen som understøtter den nye CLA.

Crossover ville sport QX30 moniker hvis det kommer til å bli utført og ville ligne Etherea-konseptet. Gitt den japanske bilprodusentens nye nomenklatur, ville QX-merket være passende for den lille crossoveren, i stedet for Q30 som tidligere ble rapportert.

SE OGSÅ: Mercedes-Benz, Infiniti, formalisere plattformdeling, liten bil som skal være først

Nå vil Mercedes-Benz MFA-plattform også underbygge sin kommende GLA, slik at den ville være en naturlig passform for Infinisis crossover på inngangsnivå. Det vil være en relativt høyt sittende bil med luke og vil ta turen til Amerika hvis den er produsert. Ryktene sier at Infiniti planlegger å bygge det ved Nissans Sunderland-anlegg i Storbritannia med anslagsvis 60 000 enheter i året..

Levedyktige kraftverk inkluderer den 2.0-liters, turbo-fire-motoren fra Mercedes som brukes i CLA. Ikke bli overrasket hvis Infiniti justerer det, omtrent som det gjorde for den europeiske spesifikke Q50.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere