Hurst å tilby konkurranse / pluss pakke for Dodge Challenger

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 2218
  • 51

De skiftekspertene på Hurst har nettopp kunngjort at de vil tilby en ny modifiseringspakke for Dodge Challenger ... og den virkelige overraskelsen er at den er tilgjengelig for Challengers i alle farger.

Hurst er kjent for sine enten hvitt / gull eller sort / gull malingsordninger, men det begrenser absolutt selskapets kundegruppe. Dette nye oppsettet, Competition / Plus-pakken, vil være tilgjengelig for enhver Challenger, det være seg B5 Blå, Hemi Orange, TorRed eller andre farger.

Sammen med å appellere til et bredere publikum, er det nye settet designet for å tilby performasjon til en overkommelig pris. Den inkluderer Eibach-fjærer, en Magnaflow-eksos, 20-tommers Hurst-hjul, fargekoblede skinnseteinnsatser og sømmer og en Competition / Plus-skifter med en klassisk hvit skiftknottkule.

Hurst kunngjorde nettopp den nye konkurransen / Plus-pakken for Challenger på NHRA Motorsports Museum i Pomona, CA.Konkurransen / Plus-pakken er tilgjengelig for RT og SRT8 Dodge Challenger hos Hurst Dodge Dealers til en pris av $ 18.495 over fabrikkens Challenger-pris.

[Fotokreditt: Drew Phillips]




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere