Honda-forhandlere kan ta bestillinger på passform- og innsiktsmodeller

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 2143
  • 126

I en tale med sine amerikanske forhandlere har amerikanske Honda Motor Co sagt at de kan fortsette å ta bestillinger av mindre, laget i Japan-tilbud som Fit subcompact og Insight Hybrid.

Nyheten kommer når forbrukere i USA fortsetter å se etter mer drivstoffeffektive biler når bensinprisene svever rundt 4 dollar per gallonmerke. I samsvar med amerikanske Hondas konserndirektør John Mendel har selskapet "snudd hjørnet" når det gjelder å løse forsyningsproblemer som fulgte i kjølvannet av jordskjelvet 11. mars i Japan. Som et resultat forventer han at produksjonen vil gå tilbake til "nesten normale nivåer" innen august.

Nyhetene er velkommen lettelse for forhandlere, hvis tilbud på mindre biler i noen tilfeller gikk desperat lite. Mendel gjentok at forhandlerne fortsatt måtte være aggressive på salgs- og markedsføringsfronten for å flytte metall, selv om lagrene kommer tilbake til normale nivåer.

Som et resultat av mangler på deler og kjøretøy, falt Hondas omsetning med om lag 22 prosent i mai. Selv om Fit-produksjonen er tilbake på banen, er fremdeles tilbudet av selskapets mest populære biler i USA, Civic og firesylindret Accord, fortsatt begrenset.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere