Holden HSV GTS er en ZL1-drevet Chevy SS

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 3620
  • 1033

Ta en titt på Australias kraftigste bil: en 575 hk Holden HSV GTS drevet av den samme superladede V8 fra Chevrolet Camaro ZL1.

HSV GTS er basert på Holden Commodore med mer aggressiv styling og annerledes merke. Det som vises over er en gjengivelse fra Steve Short og Carsguide.au, men det er kraftverket som vil ha alle i Amerika som ønsker at dette var Chevrolet SS (en annen Commodore-variant) vi får.

Den 6,2-liters, superladede V8-pakken har 575 hk og 550 lb-ft dreiemoment i HSV GTS og kan være den kraftigste bilen Australia noensinne vil produsere, da bilprodusentene fortsetter å nedjustere mot firesylindrede motorer for å maksimere drivstoffeffektiviteten. Elektronisk "dreiemomentvektorering" vil bli brukt i HSV GTS for å gi rikelig med kontroll til førerens hender, mens et nytt stabilitetskontrollsystem har fem innstillinger som justerer styring og fjæring med et trykk på en knapp.

HSV GTS vil være i salg i Australia i midten av dette året med en startpris på rundt $ 100.000 australske dollar (omtrent $ 103.000 amerikanske dollar). Standard på den kraftige sedanen vil være 20-tommers hjul og seks-stempelbremser.

Synd at det ikke vil være på vei til Amerika, men kanskje dette vil gi SS-eiere noen ideer for motorbytter.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere