Google Cars kan være en 'konkurrerende trussel' GM

  • Andrew Mark
  • 0
  • 4750
  • 227

Googles prototype av en selvkjørende bil ser kanskje ikke alvorlig ut, men en stor bilprodusent mener de kan bli konkurransedyktige på bilmarkedet.

General Motors produktutviklingssjef Mark Reuss mener Googles selvkjørende biler kan bli "en veldig alvorlig konkurransetrussel." GM, som mange andre bilprodusenter i bransjen, utvikler sin egen autonome kjøreteknologi, men er ikke i et løp for å utvikle helt selvkjørende biler som Google er. Tidligere denne uken avslørte teknologigiganten sin to-seters selvkjørende prototype og sa at den vil distribuere minst 100 testkjøretøyer senere i år.

SE OGSÅ: Google bygger sin egen selvkjørende bil

Det forventes at autonome kjøretøy vil begynne å bli tilgjengelig i løpet av de neste årene og i løpet av de neste to tiårene mener eksperter at selvkjørende biler vil få en betydelig del av markedet.

"Det kommer til å være et kryp, det kommer ikke til å være en tankevekkende ting," sa Reuss. "Jeg tror ikke du kommer til å se at et autonomt kjøretøy overtar byen når som helst snart."

Diskuter denne historien på vårt General Motors forum




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere