GM utsteder stoppleveringsordre på SUV-er, henting

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 3760
  • 1095

Elendene fortsetter for General Motors, som ikke ser ut til å holde seg utenfor rampelyset.

Den amerikanske bilprodusenten har gitt en stoppeleveranseordre til sine forhandlere på modellene Chevrolet Silverado, Suburban, Tahoe, GMC Sierra, Yukon, Yukon XL og Cadillac Escalade og Escalade ESV fra 2014-2015. Imidlertid er ikke alle kjøretøy påvirket av stoppeleveringsordren, ettersom GM leveres en liste over kjøretøysidentifikasjonsnummer for å hjelpe forhandlere med å kartlegge de berørte lastebiler og SUV-er i deres inventar. Totalt kan ikke rundt 3.500 nye pickuper og SUV-er selges mens selskapet undersøker en ikke avslørt sak.

SE OGSÅ: GM husker ytterligere 2,42 millioner kjøretøy i mai

Det er foreløpig uklart om den amerikanske bilprodusenten vil huske de 3541 kjøretøyene på listen, som inkluderer 2.411 Chevrolet-kjøretøyer, 1.127 GMC-kjøretøyer og tre Escalades. I forrige uke tilbakekalte GM 1.402 av sin nye Escalade på grunn av et problem med kollisjonsputen til passasjerene.

Selskapet har også sendt en opplysning til Cadillac-forhandlere der de advarte om at noen "mistenkte deler" var inkludert i en forsendelse for å fikse den kollisjonsputedefekten. Den separate bulletinen har bedt forhandlere om å krysse av for serienummer på deler de allerede har mottatt mot en liste over "mistenkte" delnumre. Eventuelle deler som er mistenkte blir sendt tilbake til GM. Hvis delene allerede er skiftet ut eller installert på et kjøretøy som en del av tilbakekallingen, må forhandlere fjerne deler av instrumentpanelet for å sjekke delens serienummer og erstatte det hvis det er mistenkt.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere