GM ringer Volkswagens Opel-selgende kommentarer “beklagelig”

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 2796
  • 272

Vel dette er pinlig. Volkswagen sa for en stund tilbake at GM kan selge Opel, muligens til dem. Det var en uttalelse fra en toppsjef, deretter gjentatt av tyske medier, for deretter å fange oppmerksomheten til GM selv. Og nå distanserer GM seg fra slike rykter og kaller utsagnet "beklagelig."

"I onsdagens utgave av Frankfurter Allgemeine Zeitung kommenterte Volkswagen-administrerende direktør Martin Winterkorn kommentarer om rykter om Opel," sa GM i en tett formulert uttalelse, "som fortsetter et beklagelig mønster med å spanne spekulasjoner når Opel gjør solide fremskritt i omstillingen, i å generere forbedrede driftsresultater. ”

Opels styreformann er "veldig fornøyd" med selskapets resultater, men sa også at de ikke kommenterer spekulasjoner.

"Opel har vært en del av GM-familien siden 1928 og er fortsatt viktig for selskapet," sa GM. "GM er fornøyd med Opels solide fremgang det siste året med å snu virksomheten, og selskapet fortsetter å investere i fremragende produkter for det europeiske markedet."




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere