General Motors blir med på verdens 20 største liste over selskaper

  • John Richard
  • 0
  • 3305
  • 572

Om enn bare knapt. Etter å ha sluppet på plass 38 siden 2010, takket være bedriftens inntjening, var General i stand til å slå Bank of America Corp ut med noen $ 1,4 millioner i fortjeneste for å sikre sin plass igjen på Topp 20 verdens største selskaper.

Til tross for nyhetene, er det imidlertid de som sier at GM fortsatt har en lang vei å gå for å gjenvinne sin tidligere prominens. Som for andre bilprodusenter, General's tverrby-rival, er Ford Motor Company rangert som nummer 25 på listen, ned to plasser fra i fjor..

Derimot er den japanske juggernaut Toyota rangert som nummer 9 på samme liste, noe som også gjør den til den beste bilprodusenten, ifølge Fortune Magazine. Volkswagen er den eneste andre bilprodusenten som har topp 20, og plasserer den 13. totalt.

Når det gjelder topplasseringen? Det tilhører ingen ringere enn Walmart, som hadde inntekter på rundt 421,85 millioner dollar. For en full oversikt over topp 20-listen, klikk på lenken nedenfor:




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere