Ford Ultimatum til Lincoln-forhandlere bruker 1 million dollar på showroom-renoveringer, eller mister det

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 5079
  • 709

Foryngelsen av Lincoln begynner ikke bare med Roger Sterling. Ford har beordret Lincoln-forhandlerne sine å bruke minst 1 million dollar per forhandler for å følge med i moderne luksustrender, eller få faen ut av veien.

Lincolns gjenoppbygging begynner nå, sa Alan Mulally til 120 Lincoln-forhandlere på et møte i Detroit i forrige uke. Ford forventer at forhandlerne vil bruke minst 1 million dollar på å pusse opp showroomene sine, og det dobbelte av det hvis det er en Ford-Lincoln-kombinasjon (og å helle en ut for kjært forlatt Mercury). Hvis forhandlere ikke følger opp med renoveringen, forbeholder Ford seg retten til å inndra franchisetakene.

"Vi snakket om produktet og opplevelsen og vårt engasjement for å gjøre Lincoln til et luksusmerke i verdensklasse," sa Christian Bokich, talsmann for Lincoln. "Vi har syv nye eller betydelig oppdaterte biler som kommer ut i løpet av de neste tre årene."

Ford vil ha forhandlerrenoveringen klar innen slutten av neste år, akkurat i tide for en ny MKZ-sedan og et Focus-basert luksusovergang. Ford har for tiden 1100 Lincoln-forhandlere i Amerika, men flertallet av forhandlerne som er målrettet, er basert i urbane markeder.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere