Ford Surveys Europas fargevalg etter land

  • Yurich Figurich
  • 0
  • 4097
  • 492

Ford har gitt ut resultatene fra en undersøkelse gjennomført over hele Europa om de mest populære bilfargene etter nasjon. Og til absolutt ingen overraskelse (og de tyske bilprodusentene glede), var de mest populære fargene ... hvitt, svart og sølv.

Ingen lyse nyanser som den varmrosa fokusen ovenfor. Og ingen British Racing Green i Storbritannia eller Syracuse Orange for Nederland - de mest populære fargene der er blå og krem, interessant nok. Og ytterligere trosser stereotypier, foretrekker italienerne krem ​​så godt som rødt, mens irerne unngår St. Patrick's green for silver. Lysere farger går så langt som Tsjekkia og Romania, som foretrekker blått, og Sverige, som elsker oransje, antagelig for å finne bilene sine i snøen.

Dataene vil hjelpe Ford med å planlegge deretter i hvilke farger de skal selge i land, noe som betyr at de tar en side fra forfaren Ol 'Henrys lekebok og tilbyr en mengde farger for kunden å velge, så lenge de er svarte.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere