Fiat Chrysler Varmes opp til hybrider

  • John Richard
  • 0
  • 4467
  • 1011

Fiat Chrysler føler presset om å innlemme hybrider i oppstillingen for å oppfylle stadig strengere utslippsstandarder.

Fiat Chrysler Automobiles administrerende direktør Sergio Marchionne sa at bilprodusenten vil måtte henvende seg til elektrifisering av kjøretøyene for å oppfylle regjeringens regler som krever at biler og lette lastebiler i gjennomsnitt skal være 54,5 mpg innen år 2025. Selv om selskapet sist ble rangert blant store bilprodusenter i USA for drivstofføkonomi for bil i fjor, bekreftet Marchionne at det er på god vei til å oppfylle de langsiktige kravene til drivstofføkonomi.

SE OGSÅ: Chrysler poster 690 millioner netto tap i 1. kvartal

For tiden vender Fiat Chrysler seg til ni-trinns automatiske girkjøringer i kjøretøyene for å forbedre drivstofføkonomien. 2015 Chrysler 200 for eksempel, forventes å oppnå opptil 36 MPG på motorveien.

For å oppfylle drivstofføkonomimålene for 2025 modellåret, sa imidlertid konsernsjefen at “Hybrider blir en veldig stor komponent av den flåten. Du kan ikke få det uten hybridene. Det er umulig."




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere