Elon Musk Høres ut på hydrogenbrenselceller

  • John Richard
  • 0
  • 3008
  • 585

Tesla Motors administrerende direktør Elon Musk blir raskt en ny Bob Lutz for de 21st århundre. Den kyndige sør-afrikaneren er ikke redd for å dele sin mening om en rekke temaer og er til tider forfriskende sløv.

Han heter Fisker Karma som er overpriset og "middelmådig", fikk en stor tiff med New York Times og lovet til og med selvkjørende biler på tre år. Men nå høres han ut om brenselceller med hydrogen. I følge ham er de “så tullete.”

Han sa også at den eneste grunnen til at bilprodusenter forfølger teknologien er i markedsføringsøyemed. Nei, fortell oss hvordan du virkelig føler deg, Elon.

Klart Musk er en fan av elbiler, som han burde være siden det er sånt som selskapet gjør. EV er sannsynligvis et rimeligere fremtidig transportalternativ enn brenselceller. En hel infrastruktur for drivstoffpåfylling måtte bygges fra grunnen av for å betjene en flåte av drivstoffcellebiler.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere