Eaton forventer at salget av overlapper vil dobles i løpet av fem år

  • Jack Todd
  • 0
  • 5022
  • 1428

Med økningen av turboladere som en "grønn" teknologi så levetiden til superladere antall etter hvert som populariteten minket, med beltedrevne tvangsinduksjonssystemer som bare vises på high-end V6- og V8-drevne sportsbiler. Mens superladere leverer kraft på en jevn, lineær måte, har kostnadene, kompleksiteten og støyen henvist dem til nesten utryddelse.

Et intervju med Automotive News, med Eaton's Ken Davis, president for deres kjøretøygruppe, antyder noe annet. Davis bemerket at deres nye serie med superladere vinner fordel hos bilprodusentene, blant dem Nissan og Volkswagen. Audis 3.0L V6-motorer bruker allerede superladere, i tillegg til at noen av Volkswagens 4-sylindrede motorer med liten fortrengning ikke er solgt i Nord-Amerika. Volkswagen kan bruke superladere over et bredere antall motorer, men vi er overbevist om hvilke bruksområder de nye Eaton-blåserne kan ha med Nissan-produkter.

Davis bemerker også at kinesiske OEM Chery har brukt større antall superchargers. Deres lille QQ-bil er utstyrt med en vifte, og gitt den enorme mengden kjøretøy som selges i Kina, ser ikke Davis påstander om dobling av salget av supercharger på 5 år lenger ut..




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere