Dodge Double-Up-program forhindrer anger fra anger

  • Gerald Norton
  • 0
  • 928
  • 129

Dodge kunngjorde en salgsfremmende kamp i dag som bare kan overbevise deg om å leie en Challenger eller en lader selv om oppdaterte modeller er rett rundt hjørnet.

Selskapet tilbyr en ett-årig leieavtale på 2014-lader og Challenger når det gir opp for å debutere de forfriskede 2015-modellårene denne uken på New York Auto Show. Avtalen, som kalles Dodge Double-Up, vil tillate kjøpere å komme inn på en lader eller utfordrer med en gang, og om et år kan de gå over i en tre-årig leieavtale på et 2015 år av begge kjøretøyene for det samme månedlige betaling og ingen ekstra penger ned.

SE OGSÅ: 2015 Dodge Charger teased Ahead of New York Debut

Kunder som ønsker å kjøpe en 2015 års modell lader eller Challenger vil motta et $ 1000 insentiv mot kjøretøyet som en del av Dodge Double-Up-programmet. I følge den amerikanske bilprodusenten vil kampanjen tre i kraft torsdag 17. april og går gjennom august.

For å opprettholde restverdien på kjøretøyene, har Dodge inngått en avtale med Enterprise Holdings, som driver Enterprise, Alamo og National leiebilmerker, om å kjøpe 2014-leiebiler.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere