Sertifiserte pre-eide Supercars McLaren går inn i bruktbilbransjen

  • Yurich Figurich
  • 0
  • 3471
  • 894

Hvis en skinnende ny $ 240 000 McLaren MP4-12C er litt utenfor din prisklasse, bør du kanskje vurdere å kjøpe brukte?

Det er tanken på McLaren Automotive, som nettopp kunngjorde sitt nye McLaren Qualified-program som selger eide biler.

Etter lanseringen av 12C- og 12C Spider-modellene og med rykter om en ny (rimeligere) startnivåmodell i verkene, er den britiske superbilprodusenten ute etter å gjøre, "inngangen til McLaren-eieropplevelsen mer tilgjengelig."

Ifølge McLaren, "Dette betyr at hver nye eier kan være trygg på kunnskapen om at McLaren deres er fullstendig kvalifisert og oppdatert til den nyeste spesifikasjonen, så det er like bra, om ikke bedre, enn da den forlot McLaren Production Center .”

SE OGSÅ: McLaren MP4-12C gjennomgang

Det det betyr er at ikke bare hver McLaren Qualified pre -eid modell får en inspeksjon av støtfanger til støtfanger, men den vil også bli oppdatert med de siste oppgraderingene og programvareoppdateringene.

"Styring og tett kontroll av pre-eide kjøretøy er nøkkelen til å opprettholde eksklusiviteten, kundeopplevelsen og de samlede restverdiene til hver McLaren," sier salgs- og markedsdirektør for McLaren Automotive, Greg Levine. “Dette er noe som er viktig for oss og, mer avgjørende, for våre kunder. Gjennom McLaren Qualified-programmet sikrer vi at den pre-eide McLaren-eieropplevelsen er en unik reise, som gir eierne kunnskap og tillit til at hver pre-eide 12C eller 12C Spider selges til McLaren-standarder. ”

I tillegg til å få en like ny bil til en bedre pris, vil McLaren også tilby sitt skreddersydde “Special Operations” -team, slik at den nye eieren kan tilpasse bilen etter sin smak. McLaren vil også utvide fordelene til pre-eide kunder, inkludert spesielle arrangementer og eksklusive banedager.

Interessert? Du kan sjekke ut de nyeste McLaren Qualified pre-eide modellene her.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere