Cadillac lanserer 10 nye kjøretøy på tre år

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 3975
  • 464

Ryktene om Cadillacs nye flaggskipsmodell kom fram da 'LTS'-navnet ble varemerket tilbake i juni. Men den amerikanske bilprodusenten vurderer kanskje flere flaggskipsmodeller da den tar sikte på å lansere 10 nye biler i løpet av de neste tre årene.

Tidligere i år i mars så fansen av Cadillac for seg den amerikanske bilprodusentens fremtidige utvalg, og noe av det kunne bli en realitet. I løpet av de neste tre årene vil selskapet rulle ut flere modeller enn noen gang når det begynner å målrette mot nye markeder og konkurrenter. Det betyr at en kompakt crossover og luksus sedan vil gå sammen med de nye ATS-, XTS-, Cadillac- og CTS-modellene.

I tillegg vil både Cadillac og CTS se store endringer, med CTS som vokser i størrelse for å tettere konkurrere med BMW 5-serien og Mercedes-Benz E-Class-modellene. Bilprodusenten bekreftet at den jobber med mer nye Cadillac-modeller enn noen gang i historien, hvorav den ene er den nye ELR, Cadillacs versjon av Volt plug-in hybrid.

Når det gjelder flere flaggskip, vil neste generasjons Escalade dekke SUV-markedet når den har fått sin makeover i 2014. En BMW 7-serie og en Mercedes-Benz S-klasse-konkurrent vil utvilsomt være en annen flaggskipsmodell for bilprodusenten.

Foreløpig må vi bare henge tett for flere detaljer, men det er en spennende tid å være en Cadillac-fan.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere