Cadillac har som mål for seks nye eller omdesignede modeller innen 2016

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 5122
  • 1130

Cadillac ønsker å introdusere minst seks nye eller redesignede biler i USA og Kina i løpet av de neste to og et halvt årene, med nye crossovers som kommer innen 2017.

Den luksuriøse amerikanske bilprodusenten er i de tidlige stadiene av å gjenoppbygge og utvide sin produktportefølje og jobber for tiden hardt for å "heve og utvide merkevaren," ifølge Cadillac-talsmann David Caldwell. Cadillac planlegger å innføre en erstatning for SRX crossover tidlig i 2016, med to flere crossover-modeller innen 2017. En av dem vil være mindre enn SRX og en annen vil være større.

SE OGSÅ: Cadillac Elmiraj Concept er så fantastisk at du ikke vil tro øynene dine

Men Cadillac målretter ikke de tyske bilprodusentene som BMW og Mercedes med sin nye serie. Det er faktisk ingen bekreftelse på at de nye crossoverene i det hele tatt vil komme til Europa. Foreløpig mener Cadillac at den ikke trenger å “duplisere tyskerne”, og først vil fokusere på det amerikanske og kinesiske markedet. Det er ikke å si at den amerikanske bilprodusenten håper å tette gapet på sine tyske rivaler i Amerika.

Å bli med i den omdesignede Cadillac CTS 2014 som ankommer i høst, vil være ELR hybrid-coupé i vinter, redesignet Escalade og Escalade ESV-modeller, mens en ny ATS-coupe kommer tidlig i 2015 og en større LTS-luksus sedan i slutten av 2015.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere