Barack Obama, Mitt Romney Utestengt fra GM, Chrysler

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 3854
  • 612

President Obama har fått forbud mot å besøke noen GM- eller Chrysler-anlegg under valget, og det har Mitt Romney også.

Å være birdie i en kamp med valgsesong badminton er uten tvil noe av det verste som kan skje med et stort selskap, og det er grunnen til at både GM og Chrysler tråkker så langt som mulig fra å bli slått frem og tilbake..

Det er en ømfintlig situasjon for GM, som regjeringen fremdeles er en majoritetsinteressent etter bailout for bilindustrien i 2009. Det er fordi regjeringens stilling i selskapet, uavhengig av GMs handlinger, vil være et viktig stridspunkt mellom leirene Obama og Romney.

Visepresident Joe Biden har allerede startet med det som er sikker på å bli en stifteserklæring de kommende månedene, og sier "Osama bin Laden er død og General Motors er i live."

Utvilsomt, Romneys 2008-utgaveverk publisert i New York Times kalt “Let Detroit Go Bankrupt” vil bli gjenstand for en ny debatt, og det vil også muligheten for at regjeringen kan stå inne for å tape milliarder på sin eierandel i GM hvis selskapet ikke klarer å komme seg. Foreløpig ville regjeringen tape 15,6 milliarder dollar hvis den valgte å selge sine 500,1 millioner aksjer.

Chrysler, derimot, har allerede tilbakebetalt lånene sine og har mye mindre sjanse for å bli politisk fôr. Likevel holder begge merkene seg klare. For GM spesielt handler avgjørelsen om å være kjent for bilene den lager i stedet for en bonde i begge siders spill.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere