2021 Hyundai Santa Fe Teaser viser uttrykksfullt nytt ansikt

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 2439
  • 485

Hyundai oppdaterer sin mellomstore SUV med en Sonata-esque-gitter.

Til tross for at han nettopp var ankommet til 2019-modellåret, går Hyundai's Santa Fe under kniven for 2021. Den koreanske bilprodusenten rette det nye utseendet med noen skyggefulle bilder tidligere denne uken, og lovet mer info "de kommende ukene."

SE OGSÅ: Hyundai Santa Fe 2.0T gjennomgang i 2019

Ansiktsløftningen vil beholde den nåværende modellens skvisende hovedlykter, men med nye lyselementer inne. DRL-signaturen strekker seg inn i tåkelyktene, og gir en T-form mens den gir den samme illusjonen under kroppen som du finner på den større Palisade. Det er formen på gitteret som er den største endringen foran - bokstavelig talt. Den strekker seg over hele Santa Fe-bredden og omslutter de nedre lyselementene. Får noen andre en Joker-stemning fra den? Nei? Greit.

To forskjellige modeller vises her, og grillbehandlingen er det som skiller dem ut. Et standardgitter ser ut som den nåværende modellens behandling (over), mens den andre tilbyr en blingier, geometrisk design (topp).

Hyundai hintet ikke på motorutvalget for Nord-Amerika, men det europeiske kontoret bekreftet at den nye modellen ville komme med både hybrid- og plug-in-hybridmodeller. Den sa også at 2021 Santa Fe ville være den første Hyundai-modellen i Europa som brukte merkevarens tredje generasjons kjøretøyplattform, som gir mulighet for hybridoppsett. Det gjør dette til en veldig betydelig ansiktsløftning og uten tvil, ikke engang, men en helt ny generasjon. Fargelegg oss fascinert.

Vi får vite mer neste måned, når vi forventer at Hyundai vil røpe mer om sin langvarige SUV. Den skal være i salg før årets slutt.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere